A SMARTCITY13.HU-RÓL

A honlap a XIII. kerület Smart13 programjának kommunikációs platformja. 

Neked szól!

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy az önkormányzat kezdeményezésére elindult Smart13 Programot kiterjesszük a XIII. kerület valamennyi lakója, vállalkozása, az azokban dolgozók, a kerületben tanuló diákok, itt élő nyugdíjasok, itt működő cégek, szervezetek, egyházak – azaz minden érintett részére. Meggyőződésünk, hogy az önkormányzat által kidolgozott programban levő lehetőségekkel élve minden érintett részt vehet a Program alakításában.

A smartcity13.hu szoros kapcsolatban működik az önkormányzat kommunikációs csatornáival (bp13.hu, XIII. kerület Facebook oldal, TV13, Hírnök, illetve az önkormányzati hírlevél).

A 2020-as COVID-válságból való kilábalás egy új világot kell jelentsen mindenkinek. Át kell gondolnunk az eddigi fenntartásokat a digitális kultúrával, a társadalmi kapcsolatokkal és legfőképpen a klímaválsággal kapcsolatban. A Smart13 Program minderre egy jó lehetőséget kínál: közösen elképzelhetjük és kialakíthatjuk ezt a jövőt – elsőként a kerületben.

Az érdeklődőknek javasoljuk a következőket:
1. Ismerd meg a Koncepciót és az Akciótervet, az önkormányzat céljait, szándékát.
2. Kérdezz a szervezőktől a Smart13-mal kapcsolatban.
3. Javasolj a Smart13 Programmal kapcsolatos fejlesztéseket, kíváncsian várjuk, hogy milyen ötleteitek, javaslataitok vannak. Szeretnénk olyan javaslatokat is kapni, amelyekben saját szerepeteket is el tudjátok képzelni – például: „javaslom, hogy havonta találkozzanak a javaslatokat megfogalmazók, ebben szívesen felajánlom közreműködésemet”
4. Működj közre a közösen eldöntött fejlesztések megvalósításában.
5. Járulj hozzá a Smart13 Program híreihez akár saját forrásból, akár más, médiumokból átvett hírekkel, amelyek a kerület szempontjából fontosak lehetnek (pontos forrás-megjelölést kérünk).

Bármi kérdésed, javaslatod van, írj bátran: info@smartcity13.hu

Kapcsolat